Openingstijden Showroom ; Ma 10:30 tot 17:00, Di t/m Vr. 09:30 tot 17:00. Zaterdag uitsluitend op afspraak geopend…

Showroom

In onze showroom aan de Steenstraat 18 in Dongen vindt u meestal 60 tot 70 gekeurde occasions, waarvan er een 40-tal jonge occasions binnen in onze goed verlichte, verwarmde en ruime showroom staan en 30 automobielen op ons buitenterrein.

Deze auto’s staan goed en duidelijk opgesteld zodat u een overzichtelijk beeld krijgt van het occasionaanbod van Auto Centrum Dongen. Deze occasions zijn Bovag-gekeurd en aan alle tests ondervonden.

Deze strenge controle vinden wij zeer belangrijk, zodat wij met een gerust hart deze nieuwere automobiel aan u kunnen aanbieden zonder daarbij enige twijfel te hebben over de conditie van de door u aangekochte occasion.
Door nog meer kracht aan deze woorden te geven krijgen de occasions van Auto Centrum Dongen altijd een minimale schriftelijke BOVAG-GARANTIE van 6 maanden (aankoopprijs boven € 4500,=) mee.

Bij ons bent u niet alleen welkom voor een nieuwe of gebruikte auto, maar ook voor de service waarmee alles is begonnen en dat is het beroep: Auto-makelaar.
Dat betekent dat de makelaars van Auto Centrum Dongen voor u op zoek gaan naar de automobiel die aan uw specifieke wensen voldoen.
Dit voorkomt tijdverlies en misschien wel belangrijker een miskoop!!

Auto Centrum Dongen is al jaren in deze markt actief zodoende kunnen wij snel en accuraat te werk gaan.
Met als leuk gevolg dat u straks onbezorgd kunt genieten van uw droomauto!
Stap maar eens binnen of maak een afspraak voor een informatief kort gesprek met een van onze verkoopmedewerkers/ makelaars.
Onder het genot van een vers kopje koffie, thee of fris leggen ze alles piekfijn aan u uit.
Of vul het zoekformulier in en stuur het naar ons op.