Zaterdag 19 mei en 2e Pinksterdag zijn wij gesloten………Openingstijden Showroom ; Ma 10:30 tot 17:00, Di t/m Vr. 09:30 tot 17:00. Zaterdag uitsluitend op afspraak geopend……..Zaterdag 19 mei en 2e Pinksterdag zijn wij gesloten……

Financiering

Tijdens de aanschaf van een auto moeten de nodige keuzes gemaakt worden. Merk, model, kleur, velgen maar natuurlijk ook hoe u de auto gaat betalen. Goed om te weten dat u de financiële zaken ook via Auto Centrum Dongen kunt regelen.
Omdat geen klant hetzelfde is kunnen wij in samenwerking met BD Lease maatwerk aanbieden. Zij nemen, indien u wenst, contact met u op om de diverse lease- en financieringsmogelijkheden te bespreken. Hierdoor houdt u het voor ons privé en worden uw financiële zaken direct geregeld.

BD Lease is sinds 1997 actief als onafhankelijk intermediair. Zij werken nauw samen met verschillende gerenommeerde lease- en financieringsmaatschappijen. Hierdoor kunnen zij u objectief adviseren en wordt er altijd gezocht naar de optimale constructie die het beste aansluit op uw wensen en mogelijkheden.

Contactgegevens
Meer weten? BD Lease kan u uitgebreid informeren over de verschillende mogelijkheden. Uw contactpersoon is Peter van der Horst. Hij is te bereiken op telefoonnummer: 06-51087347 of via e-mail op peter@bdlease.nl

Bereken hier uw maandbedrag